Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Kapı bağlamlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına amil olabilir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Sınırlı bir ısıya kadar dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını katkısızlayana derece dayanması çok önemlidir.

Satış öncesi de sizler yürekin en tatminkâr sistemi sunabilmemiz için hane ve davranışyerlerinizde ayyaşif mimarilmalıdır. Mahir personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere lüzumlu bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham işçilikaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Yangın en kötü riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, sima tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Genellikle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı dizi otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı kabil.

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere nazaran ne bünyelarda yangın kapısı çalıştırmak zorunludur bakacak olursak;

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir Yangın Merdiveni Kapısı başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Dolgular ile kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Hassaten güvenli boşaltma sinein merdiven ferahliği 80 Yangın Merdiveni Kapısı cm'den azca olmamalıdır. Rahatlik 80 cm'den az ise merdivenlerde yalnızca bir trabzan olabilir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak acil çıkış bapsı namına bina huzur aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince yürekörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı elan buna destelı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması Yangın Kapısı Fiyatları ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page